PRO FOOTBALL ACADEMY NORWAY

Ledende privat fotballakademi fra Manchester Storbritannia, med 25 sentre rundt i Storbritannia og et i Norge på Stemmen Idrettsplass i Stavanger. PFA er til for å gi et ekstra tilbud til unge fotballspillere mellom 4 og 16 år. Viktigst av alt, ønsker PFA å fokusere på hvert barn individuelt og deres utviklingsbehov. Vi gir barna et sikkert og trygt miljø, tilrettelagt for å ta sjanser, være kreative og føle seg sikre nok til å utvikle seg i sitt eget tempo over tid. I PFA spiller du ikke bare, du lærer! Akademi-økter for både utespillere og målvakter er mandager og fredager. Alle medlemmer i Tasta IL får 40% rabatt på PFA sine akademi-økter. PFA TASTA

PFA TASTA FFO
I samarbeid med Tasta IL, vil PFA tilby FFO på mandager, tirsdager og onsdager.
På FFO fokuserer vi på basisferdigheter; tekniske ferdigheter og utvikling av koordinasjon. Samtidig består treningene av flere morsomme spilløkter og sosiale aktiviteter, med fokus på vennlig oppførsel og respekt for hverandre.
Alle våre trenere er utdannet og har erfaring med å jobbe med barn, og alle treningene følger et program fra det engelske akademiet.
Registrer deg på stavanger@pro-footballacademy.com og bestill en gratis prøvetime!

For priser, treninger m.v - se vedleggene til høyre i saken.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift